Côte D’Azur

Le Cordon Bleu Şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?

Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz; Şef Erich Ruppen, Şef Andreas Erni, Şef Luca De Astis, Şef Marc Pauquet, Şef Paul Metay’ın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz.
Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun!

Côte D’Azur
o Nice Usulü Taze Ton Balıklı Salata
o Deniz Ürünlü Risotto
o Kırmızı Meyveli İnce Bisküvi
o Limonlu Sabayon

Notlar:       

18 yaş sınırı vardır.

Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri